Muslinger med dild og kogt porre
12. marts 2020
af
Mikkel Karstad.
Foto: Aller Media
Servér den flotte ret som forret eller frokostret med godt brød til.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør senneppen godt sammen med æbleeddiken, honningen, olivenolien og olien fra muslingerne. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Rens porrerne, og skær dem ud i stykker på 5-7 cm. Lad dem udvande lidt i en skål med koldt vand, så alt sand og jord kommer ud. Kog porrerne i letsaltet vand, til de er helt møre. Det tager 5-7 minutter, alt efter tykkelse. Lad dem afdryppe grundigt, og vend dem godt i vinaigretten. Lad dem trække i 5-10 minutter.
Pil skalotteløget, og skær det ud i helt tynde skiver.
Anret porrerne med vinaigretten henover, og fordel muslingerne og det hakkede skalotteløg på toppen. Drys med plukket dild og ristet boghvede, og servér som forret eller frokostret med godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk