Mulled cider
14. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Mulled cider er den engelske betegnelse for gløgg lavet på cider. Den indeholder alle de samme varme krydderier som en klassisk gløgg på vin: kanel, stjerneanis og kardemomme.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld cideren i en stor gryde.
Skyl æbler og appelsiner, skær dem i skiver, og læg dem i cideren sammen med krydderier og rosenblade.
Varm forsigtigt cideren op til lige under kogepunktet, og lad den trække lidt.
Tilsæt evt. gin eller rom lige inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk