Mulled cider

14. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Mulled cider er den engelske betegnelse for gløgg lavet på cider. Den indeholder alle de samme varme krydderier som en klassisk gløgg på vin: kanel, stjerneanis og kardemomme.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld cideren i en stor gryde.
Skyl æbler og appelsiner, skær dem i skiver, og læg dem i cideren sammen med krydderier og rosenblade.
Varm forsigtigt cideren op til lige under kogepunktet, og lad den trække lidt.
Tilsæt evt. gin eller rom lige inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar