Muffins med ribs og hvid chokolade
5. september 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Den søde chokolade og de syrlige ribs er et perfekt makkerpar i de sommerlige muffins.
Ingredienser
Udstyr
12 muffinforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 185° varmluft. Rør smør, sukker og revet marcipan sammen, til konsistensen er blød og cremet.
Rør 1 æg i marcipanblandingen ad gangen, og tilsæt herefter vaniljesukker, yoghurt og fløde. Rør det hele godt sammen.
Tilsæt bagepulver og mel, og rør, til dejen er jævn og ensartet.
Skyl og tør ribs, og vend dem med lidt hvedemel i en skål. Hak chokoladen groft. Vend chokolade og ribs i dejen.
Fordel dejen i muffinforme, og bag muffinsene i ovnen i ca. 25 minutter, til de er let gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist.
Drys evt. muffinsene med lidt flormelis, og servér.
Tip!
Lav evt. dobbeltportion, og frys resten af muffinsene ned til en anden god gang.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk