Muffins med citronfrosting
2. oktober 2019
af
Karolina Svensk og Anna Söderberg.
Foto: Alexandra Ydevall
Sæt tænderne i en lækker muffin med cremet citronfrosting. De små kager er pyntet med friske bær og et nip blåbærstøv for et indbydende resultat.
Ingredienser
Udstyr
12 papirmuffinforme.
En fast muffinform af metal eller silikone.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rør smør og sukker sammen til en cremet konsistens. Tilsæt honning, og rør 1 æg i ad gangen.
Bland de tørre ingredienser sammen med græsk yoghurt, og vend dem i blandingen.
Hæld dejen i 12 papirmuffinforme, som du stiller ned i en fast muffinform. Bag muffinsene midt i ovnen i ca. 15 minutter, og lad dem køle helt af. Fjern papiret.
Pres saften af citronen. Rør friskosten, så den ikke har klumper, og tilsæt flormelis og citronsaft.
Tilsæt fløden lidt efter lidt i blandingen, og rør til en fast frosting.
Kom frostingen i en sprøjtepose, og fordel den på alle muffins.
Pynt med lidt blåbærstøv og friske bær, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk