Muffins med chokolade-skildpadder
12. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Martin Tanggaard
Kæmpeskildpadder ligger i top blandt danskernes yndlingsslik, og den søde rom-karamel-smag er et sikkert hit i lune muffins.
Ingredienser
Udstyr
muffinforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret.
Pisk æg og sukker sammen i en skål til en luftig masse. Vend det smeltede smør i.
Bland mel med vaniljesukker og bagepulver, og vend det i dejen.
Smør muffinformene, og fyld dem halvt op med dej. Læg 1 Kæmpeskildpadde oven på dejen i hver muffinform, og dæk den med mere dej.
Drys med mandelflager. Bag i ovnen i ca. 12 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk