Muffins med chokolade-skildpadder
Kæmpeskildpadder ligger i top blandt danskernes yndlingsslik, og den søde rom-karamel-smag er et sikkert hit i lune muffins.

0-30 min.
(0)
12. juli 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Martin Tanggaard
Ingredienser
stk.
- smør
- 100 g
- æg
- 2
- rørsukker
- 100 g
- hvedemel
- 100 g
- vaniljesukker
- 1 tsk.
- bagepulver
- 1 tsk.
- Toms Kæmpeskildpadder
- 5
- mandelflager
- 50 g
- smør til formene
- 1 tsk.
Udstyr
- muffinforme
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret.
Pisk æg og sukker sammen i en skål til en luftig masse. Vend det smeltede smør i.
Bland mel med vaniljesukker og bagepulver, og vend det i dejen.
Smør muffinformene, og fyld dem halvt op med dej. Læg 1 Kæmpeskildpadde oven på dejen i hver muffinform, og dæk den med mere dej.
Drys med mandelflager. Bag i ovnen i ca. 12 minutter.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner