Muffins med chokolade-skildpadder

Kæmpeskildpadder ligger i top blandt danskernes yndlingsslik, og den søde rom-karamel-smag er et sikkert hit i lune muffins.

Muffins med chokolade-skildpadder
0-30 min.

(0)

12. juli 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Martin Tanggaard

Ingredienser

stk.
smør
100 g
æg
2
rørsukker
100 g
hvedemel
100 g
vaniljesukker
1 tsk.
bagepulver
1 tsk.
Toms Kæmpeskildpadder
5
mandelflager
50 g
smør til formene
1 tsk.

Udstyr

  • muffinforme

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret.
Pisk æg og sukker sammen i en skål til en luftig masse. Vend det smeltede smør i.
Bland mel med vaniljesukker og bagepulver, og vend det i dejen.
Smør muffinformene, og fyld dem halvt op med dej. Læg 1 Kæmpeskildpadde oven på dejen i hver muffinform, og dæk den med mere dej.
Drys med mandelflager. Bag i ovnen i ca. 12 minutter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'