Muffins med Baileys
21. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
Disse muffins er fyldt med lækre sager: Baileys, chokolade og friske hindbær! Du kan sagtens bage kagerne om morgenen, og dekorere dem lige inden gæsterne kommer!
Ingredienser
Udstyr
16 muffinforme
Sådan gør du
Bland mel, kakao, bagepulver og salt i en skål. Pisk smør og sukker sammen i en anden skål, og tilsæt æg.
Sigt melblandingen i sukkerblandingen, og rør mælk, Baileys og kaffe i.
Hak chokolade og pekannødder groft, og vend dem i dejen.
Kom massen i muffinforme, og bag dem ved 180° i 17-20 minutter, eller til de er gennembagte. Tag dem ud, og lad dem køle af. De falder sammen, når de køler, det er meningen!
Pisk flødeost med Baileys, og sigt flormelis og kakao i. Smør glasuren på kagerne, når de er helt afkølede. Knus espressobønnerne, og top dine muffins med hindbær og espressobønner, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk