Mozzarella med granatæblekerner og saltede mandler
26. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Mozzarellaost og tomat er en klassisk kombination, som de fleste har smagt. Men har du nogensinde prøvet at servere mozzarellaost og granatæble? De søde granatæblekerner passer perfekt i en enkel anretning.
Ingredienser
Sådan gør du
Del mozzarellaen i mindre stykker med fingrene, og fordel den på en tallerken.
Skær granatæblet over, og pil granatæblekernerne ud.
Hak mandlerne groft. Skyl mynten, og hak den groft.
Drys granatæblekerner, mandler og mynte over mozzarellaen.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Pisk citronskal, olie, salt og peber sammen i en lille skål med en ske.
Pres citronsaft i dressingen, samtidig med at den piskes sammen. Hæld dressingen over mozzarellaen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk