Mousselagkage med rabarbersaft og kiksebund

Sprød kiksebund, luftig mousse og sød gelé på toppen. Den elegante lagkage har en fin smag af rabarber og kan sagtens få endnu mere rabarbersmag, hvis du fx pynter den med tynde råsyltede rabarberstykker.

Mousselagkage med rabarbersaft og kiksebund
31-60 min.

(0)

July 10, 2025 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Afkøling: I alt 6 timer

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 springform, 18 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Farven på din mousse og gelé afhænger af hvilken rabarbersaft du anvender. Husk, at du skal bruge en koncentreret rabarbersaft og ikke en fortyndet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'