Mørkt kernerugbrød med tørret surdej
Tørret surdejspulver er et nemt alternativ til den klassiske surdej, som skal holdes i live over lang tid. Kan købes i velassorterede supermarkeder.
![Mørkt kernerugbrød med tørret surdej](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/morkt-kernerugbrod-med-torret-surdej_2399.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5462646484375&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
January 2, 2021 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid: 1 time.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- en aflang brødform (1½ l)
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner