Mørke chokoladecookies med hvid chokolade

26. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Cookies bliver man aldrig træt af, og denne variant med både mørk og hvid chokolade er en ægte godbid.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft. Bland hvedemel, sukker, kakao, vaniljekorn, natron, bagepulver og salt sammen i en skål med en ske.
Tilsæt det bløde smør, og rør dejen sammen med en elpisker med æltekroge. Tilsæt ægget, og pisk videre ganske kort, til dejen er ensartet.
Hak de 2 slags chokolade groft, og vend dem i dejen.
Form små runde kugler af dejen – brug ca. en spiseskefuld dej pr. kugle.
Fordel dem med god afstand imellem på 2-3 bageplader med bagepapir.
Bag cookiesene i ovnen i ca. 12 minutter, og afkøl dem helt på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar