Mørke chokoladecookies med hvid chokolade
26. december 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Cookies bliver man aldrig træt af, og denne variant med både mørk og hvid chokolade er en ægte godbid.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175° varmluft. Bland hvedemel, sukker, kakao, vaniljekorn, natron, bagepulver og salt sammen i en skål med en ske.
Tilsæt det bløde smør, og rør dejen sammen med en elpisker med æltekroge. Tilsæt ægget, og pisk videre ganske kort, til dejen er ensartet.
Hak de 2 slags chokolade groft, og vend dem i dejen.
Form små runde kugler af dejen – brug ca. en spiseskefuld dej pr. kugle.
Fordel dem med god afstand imellem på 2-3 bageplader med bagepapir.
Bag cookiesene i ovnen i ca. 12 minutter, og afkøl dem helt på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: De bedste opskrifter på cookies!