Mørke chokoladecookies med hvid chokolade

Cookies bliver man aldrig træt af, og denne variant med både mørk og hvid chokolade er en ægte godbid.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft. Bland hvedemel, sukker, kakao, vaniljekorn, natron, bagepulver og salt sammen i en skål med en ske.
Tilsæt det bløde smør, og rør dejen sammen med en elpisker med æltekroge. Tilsæt ægget, og pisk videre ganske kort, til dejen er ensartet.
Hak de 2 slags chokolade groft, og vend dem i dejen.
Form små runde kugler af dejen – brug ca. en spiseskefuld dej pr. kugle.
Fordel dem med god afstand imellem på 2-3 bageplader med bagepapir.
Bag cookiesene i ovnen i ca. 12 minutter, og afkøl dem helt på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
26. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar