Morgentrifli med vandmelon og hindbær
6. oktober 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lav denne fine trifli som morgenanretning, hvor yoghurt lægges i lag med frugt og granola toppet med hindbærsirup. Den tager ingen tid at lave, er virkelig smuk på bordet og smager fantastisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær melonen i små tern.
Fordel yoghurt, melon, hindbær og granola lagvis i glas.
Kom siruppen hen over triflien.
Pynt evt. triflien med skovsyre, og servér straks.
Tip!
Trifli er en engelsk dessert, som traditionelt laves med makroner vædet i sherry, men som også ofte laves som her, uden alkohol. Ordet stammer fra det engelske "trifle", som betyder "bagatel", og den er da også utrolig nem at lave – og alsidig. Lav for eksempel også triflien her med jordbær og rabarber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem hjemmelavet granola