Morgentrifli med vandmelon og hindbær

6. oktober 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Lav denne fine trifli som morgenanretning, hvor yoghurt lægges i lag med frugt og granola toppet med hindbærsirup. Den tager ingen tid at lave, er virkelig smuk på bordet og smager fantastisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær melonen i små tern.
Fordel yoghurt, melon, hindbær og granola lagvis i glas.
Kom siruppen hen over triflien.
Pynt evt. triflien med skovsyre, og servér straks.

Tip!

Trifli er en engelsk dessert, som traditionelt laves med makroner vædet i sherry, men som også ofte laves som her, uden alkohol. Ordet stammer fra det engelske "trifle", som betyder "bagatel", og den er da også utrolig nem at lave – og alsidig. Lav for eksempel også triflien her med jordbær og rabarber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar