Morgenmadssandwich med chorizo og spejlæg
22. februar 2022
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Fyld stegte pølser og spejlæg i en ristet sandwichbolle – dét er en god start på dagen!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak skalotteløg og hvidløg. Skyl og tør spinaten. Steg løgene i smør i en gryde, til de bliver klare.
Hæld spinat i gryden, og varm den kort, til den netop falder sammen. Krydr med salt og peber, og sæt til side.
Skær pølserne over på langs, og steg dem på en pande i ca. 5 minutter på skærefladen. Vend dem, og steg i yderligere et par minutter på den anden side. Tag pølserne af varmen.
Spejl æggene på panden i fedtet fra pølserne. Flæk bollerne, og lun dem på en brødrister. Skær tomaterne i skiver.
Læg bollerne sammen med spinat i bunden, derefter pølser, tomatskiver og til sidst spejlæg og frisk timian. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk