Morgenmadssandwich med chorizo og spejlæg

22. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Fyld stegte pølser og spejlæg i en ristet sandwichbolle – dét er en god start på dagen!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak skalotteløg og hvidløg. Skyl og tør spinaten. Steg løgene i smør i en gryde, til de bliver klare.
Hæld spinat i gryden, og varm den kort, til den netop falder sammen. Krydr med salt og peber, og sæt til side.
Skær pølserne over på langs, og steg dem på en pande i ca. 5 minutter på skærefladen. Vend dem, og steg i yderligere et par minutter på den anden side. Tag pølserne af varmen.
Spejl æggene på panden i fedtet fra pølserne. Flæk bollerne, og lun dem på en brødrister. Skær tomaterne i skiver.
Læg bollerne sammen med spinat i bunden, derefter pølser, tomatskiver og til sidst spejlæg og frisk timian. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar