Morgenmadsfad

17. januar 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Det hele kan tilberedes i samme fad, og så er den rustikke morgenmad, der burde kunne mætte selv den mest sultne skovhugger, serveret. Fadet fungerer også helt fint som aftensmad, måske ligefrem i sofaen!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Kog kartoflerne i rigeligt vand i en gryde i 3-4 minutter. Sigt dem, og lad dem dampe af.
Fordel kartoffelternene i en bradepande, og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem i ovnen i 10 minutter. Læg bacon, pølser og tomater ovenpå, og bag det med i endnu 5 minutter.
Slå æggene ud på toppen af hele herligheden, og bag morgenmadsfadet færdigt i 10 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar