Morgenmadsfad
17. januar 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det hele kan tilberedes i samme fad, og så er den rustikke morgenmad, der burde kunne mætte selv den mest sultne skovhugger, serveret. Fadet fungerer også helt fint som aftensmad, måske ligefrem i sofaen!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne, og skær dem i tern. Kog kartoflerne i rigeligt vand i en gryde i 3-4 minutter. Sigt dem, og lad dem dampe af.
Fordel kartoffelternene i en bradepande, og vend dem med olie, salt og peber. Bag dem i ovnen i 10 minutter. Læg bacon, pølser og tomater ovenpå, og bag det med i endnu 5 minutter.
Slå æggene ud på toppen af hele herligheden, og bag morgenmadsfadet færdigt i 10 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk