Morgengrød med bær og honning
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Lea Kaae Hansen, skovdal.dk
En mættende portion grød er dejlig at vågne op til, og så er det supernemt at lave. Grøden kan også laves i en gryde over bål.
Bemærk
4-kornsflager er en blanding af havre, rug, byg og hvede og giver en grov og velsmagende grød. Kan erstattes af havregryn eller speltflager.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt 4-kornsflager og mælk, og bring det i kog under omrøring.
Lad grøden koge et par minutter under konstant omrøring, og smag til med lidt salt.
Fordel grøden i dybe tallerkener, og top med bær og honning.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Bagt grød med brombær og mandler
Powered by Froala Editor