Morgengrød med bær og honning

1. juni 2018 af .

Foto: Lea Kaae Hansen, skovdal.dk

En mættende portion grød er dejlig at vågne op til, og så er det supernemt at lave. Grøden kan også laves i en gryde over bål.

Bemærk
4-kornsflager er en blanding af havre, rug, byg og hvede og giver en grov og velsmagende grød. Kan erstattes af havregryn eller speltflager.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt 4-kornsflager og mælk, og bring det i kog under omrøring.
Lad grøden koge et par minutter under konstant omrøring, og smag til med lidt salt.
Fordel grøden i dybe tallerkener, og top med bær og honning.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar