Morgenburritos med røræg og skinke
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Lea Kaae Hansen, Skovdal Nordic
Når du pakker røræg med skinke ind i wraps som her, er det perfekt tag-med-morgenmad!
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggene sammen i en skål. Rens og hak chilien. Rør chili, skinke, salt og peber i æggemassen.
Hæld olie på en pande. Hæld æggemassen på panden, og skub den rundt med en palet, til den er stivnet. Drys evt. med koriander.
Fordel rørægget på de 2 hvedetortillaer, og fold dem sammen omkring fyldet. Pak dem herefter ind i alufolie, så er de lette at tage med på farten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Opskriften på perfekte, cremede røræg