Morgenbakke med grød, æg og baconsticks

30. april 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Begynd dagen med morgenmad på sengen, og servér en bakke velvære for din kære. Mmm, det er hygge!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Kog æggene smilende i en gryde med kogende vand i 6-7 minutter.
Skær brødskiverne i lange stave, og sno bacon omkring. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag brødstavene i ovnen i 6-8 minutter, til baconen er sprød.
Halvér avocadoen, fjern skallen, og tag stenen ud. Dryp med lidt limesaft, og drys med græskarkerner og sesamfrø.
Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt gryn og mælk, og bring igen gryden i kog under omrøring.
Kog et par minutter under konstant omrøring, og smag til med salt.
Skyl bær. Hak hasselnødder groft.
Hæld grøden i dybe tallerkener, og fordel bær, honning og hasselnødder over. Servér gerne med kaffe og friskpresset juice til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar