Morgenbakke med grød, æg og baconsticks
30. april 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Begynd dagen med morgenmad på sengen, og servér en bakke velvære for din kære. Mmm, det er hygge!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Kog æggene smilende i en gryde med kogende vand i 6-7 minutter.
Skær brødskiverne i lange stave, og sno bacon omkring. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag brødstavene i ovnen i 6-8 minutter, til baconen er sprød.
Halvér avocadoen, fjern skallen, og tag stenen ud. Dryp med lidt limesaft, og drys med græskarkerner og sesamfrø.
Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt gryn og mælk, og bring igen gryden i kog under omrøring.
Kog et par minutter under konstant omrøring, og smag til med salt.
Skyl bær. Hak hasselnødder groft.
Hæld grøden i dybe tallerkener, og fordel bær, honning og hasselnødder over. Servér gerne med kaffe og friskpresset juice til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Har du prøvet: Vores bedste brunch pandekager