Morgenbakke med grød, æg og baconsticks

Begynd dagen med morgenmad på sengen, og servér en bakke velvære for din kære. Mmm, det er hygge!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Kog æggene smilende i en gryde med kogende vand i 6-7 minutter.
Skær brødskiverne i lange stave, og sno bacon omkring. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag brødstavene i ovnen i 6-8 minutter, til baconen er sprød.
Halvér avocadoen, fjern skallen, og tag stenen ud. Dryp med lidt limesaft, og drys med græskarkerner og sesamfrø.
Bring vand i kog i en gryde. Tilsæt gryn og mælk, og bring igen gryden i kog under omrøring.
Kog et par minutter under konstant omrøring, og smag til med salt.
Skyl bær. Hak hasselnødder groft.
Hæld grøden i dybe tallerkener, og fordel bær, honning og hasselnødder over. Servér gerne med kaffe og friskpresset juice til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
30. april 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar