Mørbradgryde med spinat og asparges

27. juli 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Mørbradgryde er noget nær det bedste, og det er ikke svært at lave. Her en opskrift med spinat og asparges og serveret med ris eller quinoa som tilbehør, alt efter hvad du har mest lyst til på dagen.

Ingredienser

Sådan gør du

Afpuds mørbrad, og skær den igennem på langs. Skær den derefter i tern på cirka 2 x 2 cm.
Dup mørbradstykkerne tørre, og brun dem hurtigt i olie i en pande ved god varme. Tag dem op med en hulske.
Sautér hakket løg i lidt olie, til det klares.
Tilsæt bouillon og fløde, og varm op. Kom mørbrad i, og lad det simre 15 minutter.
Bræk den nederste, træede del af aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Kom dem og spinat i, og varm yderligere i cirka 2 minutter.
Jævn retten let med majsstivelse udrørt i lidt vand. Smag til med salt og peber.
Servér med quinoa eller ris til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar