Mørbradgryde med cocktailpølser og kartoffelmos

16. juli 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Fisker du også efter cocktailpølserne? I denne opskrift er der masser af de små, skønne pølser i selskab med mørbrad og den lækreste flødesauce med paprika.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet i skiver, og brun det let i lidt olie i en gryde.
Pil løg, og skær dem i tynde både. Rens peberfrugter, og skær dem i strimler. Steg dem sammen med kødet i 3-4 minutter.
Tilsæt tomatpuré og paprika, og steg kort. Hæld bouillon på, og lad retten simre i 20 minutter. Tilsæt fløde, og lad retten simre i yderligere 10 minutter.
Vend cocktailpølserne i gryden, og varm dem godt igennem. Smag til med salt, peber og evt. en smule eddike og mere paprika.
Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Kog dem i usaltet vand i ca. 20 minutter, til de er helt møre.
Hæld vandet fra, og tilsæt smør og mælk. Mos kartoflerne med et piskeris, og smag til med salt og peber.
Servér mørbradgryden med mos og cornichoner. Drys lidt karse og persille på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar