Mørbradbøffer med coleslaw og æbler
6. juni 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Små, lækre mørbradbøffer med en frisk coleslaw fyldt med æbler og basilikum.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl kålen, og snit den fint. Hæld den i en skål, drys lidt salt over, og kram kålen let, til den mørner lidt. Vend kålen med sukker og eddike.
Skræl og riv gulerødderne. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl æblerne, og skær dem i tynde både. Pluk basilikummen groft.
Rør mayonnaise sammen med cremefraiche, sennep, salt og peber. Vend kål, gulerødder og rødløg sammen med dressingen, og smag til. Vend til sidst coleslawen med æbler og basilikum.
Klargør mørbraden, og fjern senen med en skarp kniv. Skær mørbraden i 8 små bøffer.
Steg mørbradbøfferne i olie og smør på en pande i 3-4 minutter på hver side, og krydr med barbecuekrydderi, salt og peber.
Servér mørbradbøffer med coleslaw og evt. brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk