Mørbradbøffer med æble-løg-kompot og salat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Her serveres mørbraden med en saftig kompot, der er så lækker, at ingen savner den tunge flødesauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær mørbraden i 4 cm tykke bøffer. Krydr med peber. Steg dem i smør på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Pil løg, og skær dem i skiver. Skær æbler i tern, og hak rosmarinen.
Smelt smør på panden, og steg løgene bløde sammen med æbler og rosmarin i 3-4 minutter.
Anret oven på bøfferne.
Skyl salaten, og snit den groft. Bland den med hakkede valnødder og hakket persille.
Dryp med valnøddeolie, og krydr med salt og peber. Server til bøfferne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk