Mørbradbøffer med æble-løg-kompot og salat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Her serveres mørbraden med en saftig kompot, der er så lækker, at ingen savner den tunge flødesauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær mørbraden i 4 cm tykke bøffer. Krydr med peber. Steg dem i smør på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Pil løg, og skær dem i skiver. Skær æbler i tern, og hak rosmarinen.
Smelt smør på panden, og steg løgene bløde sammen med æbler og rosmarin i 3-4 minutter.
Anret oven på bøfferne.
Skyl salaten, og snit den groft. Bland den med hakkede valnødder og hakket persille.
Dryp med valnøddeolie, og krydr med salt og peber. Server til bøfferne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar