Mørbrad med grønkålschips og miso-champignon-sauce
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Mørt svinekød med et asiatisk præg er perfekt til både hverdag og en festlig komsammen.
Bemærk
Ovntid i alt: 25 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Brun mørbraden i lidt olie eller smør på en pande, og krydr med salt og peber. Læg den i et ovnfast fad, og steg den færdig i ovnen i ca. 20 minutter.
Kog ris efter anvisningen på emballagen.
Skyl og riv grønkål i mindre stykker uden stok. Vend grønkålen med olie i en skål, og lad den trække i 15 minutter. Fordel grønkålen på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tag kødet ud af ovnen, og lad det hvile. Steg grønkålschipsene sprøde i ovnen i ca. 5 minutter. Drys med sesamfrø.
Rens champignoner, og skær dem i skiver. Steg dem gyldne i olie på en pande ved god varme. Tilsæt misopasta, sesamolie og fløde, og kog i 4 minutter, til saucen er kogt lidt ind. Smag til med ekstra miso, salt og peber.
Skær kødet i skiver, og servér med grønkålschips, miso-champignon-sauce og ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk