Mørbrad i kokos med gulerødder og broccoli
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Mørbrad kan tilberedes på mange måder, og her kommer den i en asiatisk inspireret version.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter pakkens anvisning.
Bring kokosmælk i kog i en stor gryde. Skræl og hak ingefærstykket, og rør det i kokosmælken sammen med fiskesauce, karry og sukker. Lad det koge i 10 minutter.
Skær mørbraden i skiver. Varm en pande op, og rist nødderne gyldne uden fedtstof.
Læg nødderne over på en tallerken, og hæld olie på den varme pande. Brun mørbradskiverne på begge sider.
Skær broccoli i små buketter, og læg dem i kokossuppen. Skræl gulerødderne, og skær dem i skrå skiver. Rens chilien, og skær den i tynde skiver.
Vend gulerødder og chili i kokossuppen sammen med kødet. Smag til med limesaft, salt og peber, pynt med friskhakket mynte, og servér med kogte ris.
Tip!
Cashewnødder er dyre og ikke altid nemme at få fat i. Skal der spares, så brug peanuts. Det gør ikke noget, hvis det er de almindelige saltede.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk