Mørbrad i grøn karry
20. maj 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Grøn karry laves ofte med kylling, men den lækre thailandske ret smager også skønt med mørbrad.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog de sorte ris efter anvisningen på pakken.
Puds mørbrad for sener, og skær den i skiver på 1,5 cm.
Pil og hak løg. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv begge dele fint.
Steg løg, hvidløg, ingefær og karrypasta i olie i en gryde i et par minutter. Tilsæt mørbradskiver, og brun dem godt på alle sider.
Hæld kokosmælk på, og lad retten simre i 10 minutter. Skyl broccoli, del den i små buketter, og lad den koge med i gryden, til den er mør.
Afdryp bambusskud, og lad dem varme med i retten. Smag til med limesaft og fiskesauce.
Anret de sorte ris i skåle, og top med grøn karry, kokosflager og basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk