Mørbrad i flødesauce med pasta og broccoli
24. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
En luksuriøs pastaret, der står klar på bare 30 minutter, og som sagtens kan serveres for gæster. Erstat evt. oksemørbrad med skært oksekød eller wokstrimler for et mere prisvenligt alternativ.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup oksemørbraden tør med køkkenrulle, og skær kødet i tynde strimler.
Rens champignonerne, og skær dem i kvarter. Pil løgene, og skær dem i tynde strimler. Skyl broccolien, og skær den i små buketter.
Steg løgene i olie i en gryde i ca. 2 minutter. Tilsæt kødstrimlerne, og brun dem godt. Tilsæt champignoner, timian og rosmarin, og steg videre i 2 minutter. Hæld bouillon og fløde i gryden, bring det i kog, og lad det småkoge i ca. 10 minutter, til det er kogt ind og tykner en smule.
Tilsæt broccolibuketter, og varm dem med i saucen i ca. 5 minutter, så de stadig har lidt bid. Smag saucen til med balsamico, salt og peber.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Vend den kogte pasta rundt i saucen, og drys med friskrevet parmesan. Pynt evt. med lidt frisk rosmarin, og servér straks. <br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk