Mojito med hindbær
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Mojito laves normalt bare med mynte og lime, men i denne variant giver hindbærrene en flot farve.
Ingredienser
Sådan gør du
Stød myntestilke og rørsukker groft i en morter, og fordel det i høje glas.
Hæld 3 cl rom i hvert glas.
Halvér litchifrugterne, og fordel dem i glassene (gem saften fra dåsen!). Fordel også hindbærrene i glassene.
Skær limefrugten si skiver, og læg 1 skive i hvert glas. Fyld op med danskvand og knust is.
Hæld 2 spsk af saften fra dåsen med lychees i hvert glas. Sæt en ske i hvert glas, rør godt, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også vores klassiske opskrift på mojito