Mojito med hindbær

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Mojito laves normalt bare med mynte og lime, men i denne variant giver hindbærrene en flot farve.

Ingredienser

Sådan gør du

Stød myntestilke og rørsukker groft i en morter, og fordel det i høje glas.
Hæld 3 cl rom i hvert glas.
Halvér litchifrugterne, og fordel dem i glassene (gem saften fra dåsen!). Fordel også hindbærrene i glassene.
Skær limefrugten si skiver, og læg 1 skive i hvert glas. Fyld op med danskvand og knust is.
Hæld 2 spsk af saften fra dåsen med lychees i hvert glas. Sæt en ske i hvert glas, rør godt, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar