Moderne maskeret blomkål

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Dampet blomkål med lækker dressing, tomater, raddichio og rejer.

Bemærk
Retten er tænkt som forret. Lav dobbeltportion, hvis du ønsker, den skal være en hovedret i stedet for.

Ingredienser

Sådan gør du

Del blomkålen i små buketter, og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter, til de er møre, men stadig har masser af bid.
Hæld iskoldt vand over blomkålsbuketterne for at stoppe kogningen.
Rør skyr, fløde og sennep sammen. Skyl og hak krydderurter, og tilsæt dem. Smag til med salt og peber.
Pluk og skyl radicchiosalaten, og anret den på et fad. Skyl og halvér tomaterne.
Fordel blomkålsbuketterne over og dernæst ærter, rejer og cherrytomater.
Dryp med dressingen, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar