Moderne maskeret blomkål
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Dampet blomkål med lækker dressing, tomater, raddichio og rejer.
Bemærk
Retten er tænkt som forret. Lav dobbeltportion, hvis du ønsker, den skal være en hovedret i stedet for.
Ingredienser
Sådan gør du
Del blomkålen i små buketter, og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter, til de er møre, men stadig har masser af bid.
Hæld iskoldt vand over blomkålsbuketterne for at stoppe kogningen.
Rør skyr, fløde og sennep sammen. Skyl og hak krydderurter, og tilsæt dem. Smag til med salt og peber.
Pluk og skyl radicchiosalaten, og anret den på et fad. Skyl og halvér tomaterne.
Fordel blomkålsbuketterne over og dernæst ærter, rejer og cherrytomater.
Dryp med dressingen, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk