Misosuppe med bagt græskar

12. november 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Den japanske suppe er fyldt med smag og konsistenser og kan varieres efter de grøntsager, du har i grøntsagsskuffen. I efteråret kan det f.eks. være græskar.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skær græskarret i ½ cm tykke skiver. Pensl dem med sesamolie, og krydr med salt og peber.
Bag græskarret i ovnen i 20-25 minutter, til det er gyldent og gennembagt.
Bring bouillonen i kog, og smag til med miso, soja og eddike. Lad den småsimre 5-10 minutter.
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger. Afdryp. Skyl spinaten, og giv den et kort opkog, så den netop falder sammen.
Rens porren, og skær den i tynde ringe. Fordel nudlerne i skåle, og anret græskar, spinat, porreringe og spirer ovenpå. Hæld den varme bouillon over, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar