Misosuppe med bagt græskar
12. november 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Den japanske suppe er fyldt med smag og konsistenser og kan varieres efter de grøntsager, du har i grøntsagsskuffen. I efteråret kan det f.eks. være græskar.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skær græskarret i ½ cm tykke skiver. Pensl dem med sesamolie, og krydr med salt og peber.
Bag græskarret i ovnen i 20-25 minutter, til det er gyldent og gennembagt.
Bring bouillonen i kog, og smag til med miso, soja og eddike. Lad den småsimre 5-10 minutter.
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger. Afdryp. Skyl spinaten, og giv den et kort opkog, så den netop falder sammen.
Rens porren, og skær den i tynde ringe. Fordel nudlerne i skåle, og anret græskar, spinat, porreringe og spirer ovenpå. Hæld den varme bouillon over, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk