Misokylling med nudler
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Misobouillon giver kyllingen en dejlig umamismag, men den kan også erstattes af grøntsagsbouillon, hvis du ikke kan få fat i miso.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl ingefæren. Kog misobouillonen op med ingefær, østerssauce og sojasauce. Lad kyllingefileterne koge i suppen i 6-8 minutter.
Skræl gulerødderne, og skær dem i fine stave. Rens bladsellerien, og skær den i skiver.
Læg gulerodsstave, bladselleri og nudler i suppen, og kog i 5 minutter.
Snit forårsløg og spidskål fint, og vend det i den skoldhede suppe lige inden servering.
Anret i dybe tallerkner, og drys med sesamfrø og plukket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk