Minipizza med ost, rosmarin og pinjekerner

Hvem har besluttet, at en pizza altid skal have samme størrelse som en klassisk pizzabakke? Skær dejen over i mindre dele, og bag mange små pizzaer i stedet. Snup så en minipizza, tænd for en god film, og læn dig tilbage i sofaen. Nu kan hyggen begynde!

Minipizza med ost, rosmarin og pinjekerner
0-30 min.

(0)

October 26, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: 12-24 timer.

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Tip!

Pizzadejen behøver ikke nødvendigvis koldhæve. Skal det gå hurtigere, kan du bruge 15 g gær og lade dejen hæve i 1 time på køkkenbordet i stedet. Tager det også for lang tid, kan du købe færdiglavet pizzadej i supermarkedet.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'