Minipariserbøf med æggeblomme

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Anret de små pariserbøffer på et stort fad eller bræt. Brug evt. pasteuriserede æggeblommer.

Ingredienser

Sådan gør du

Tryk midten af brødskiverne ud med en udstikkerform eller et glas. Rist brødskiverne gyldne og sprøde i smør på en pande. Sæt dem til side.
Form kødet til små, tykke bøffer, og steg dem på den varme pande. Krydr bøfferne med salt og peber.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Hæld væden fra kaperserne. Riv peberroden fint.
Læg 1 bøf på hver skive brød, og pynt med løgringe, kapers, peberrod og en dusk persille. Krydr med peber.
Servér med æggeblomme i en lille skål ved siden af.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar