Minipariserbøf med æggeblomme
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Anret de små pariserbøffer på et stort fad eller bræt. Brug evt. pasteuriserede æggeblommer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tryk midten af brødskiverne ud med en udstikkerform eller et glas. Rist brødskiverne gyldne og sprøde i smør på en pande. Sæt dem til side.
Form kødet til små, tykke bøffer, og steg dem på den varme pande. Krydr bøfferne med salt og peber.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Hæld væden fra kaperserne. Riv peberroden fint.
Læg 1 bøf på hver skive brød, og pynt med løgringe, kapers, peberrod og en dusk persille. Krydr med peber.
Servér med æggeblomme i en lille skål ved siden af.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk