Mini-tærter med tomat, mozzarella og oregano
30. juni 2023
af
Nadia Mathiasen.
Foto: Columbus Leth
Mini-tærter ser festlige ud på en buffet, og så kan de nemt laves i forvejen og lunes inden servering. Her er de med fyld af semidried tomater, mozzarella og frisk oregano, men du kan nemt variere dem, alt efter hvad du har ved hånden.
Ingredienser
Udstyr
Udstyr
1 fast muffinform af metal eller silikone med 12 huller
1 rund udstikker
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Pil og hak løg. Skyl og pluk oregano, og afdryp semidried tomater i en sigte.
Pisk æg og cremefraiche sammen i en skål, og tilsæt revet mozzarella, løg, oregano og semidried tomater. Krydr med salt og peber.
Udstik tærtedejen med en rund udstikker, læg dem i en muffinform, og fordel fyldet i dem.
Bag mini-tærterne i ovnen i 25-30 minutter, til de er gyldne og faste.
Lad mini-tærterne hvile i formen i 5-10 minutter inden servering.
Tip!
Du kan lave dine egne semidried tomater ved at vende halverede cherrytomater med lidt olie og bage dem i ovnen ved 100° i 4-5 timer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk