Mini-tærter med spinat, feta og champignon

3. februar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Snyde-tærter af den skønneste slags! Variér fyldet efter lyst og køleskabets indhold, og servér dem evt. som del af en buffet.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber i en skål.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver eller kvarter. Pil og hak hvidløgene. Skyl og tør spinaten.
Steg champignonerne i smør på en pande i 2-3 minutter, til de er gyldne. Tilsæt hvidløg og spinat, vend rundt, og krydr med salt og peber.
Del fetaen i små stykker. Fordel champignon, spinat og feta i tarteletterne, og fordel derefter æggemassen over.
Bag tærterne i ovnen i 10-12 minutter, til æggemassen har sat sig.
Servér evt. mini-tærterne med en skål grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar