Mini-tærter med spinat, feta og champignon
3. februar 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Snyde-tærter af den skønneste slags! Variér fyldet efter lyst og køleskabets indhold, og servér dem evt. som del af en buffet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber i en skål.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver eller kvarter. Pil og hak hvidløgene. Skyl og tør spinaten.
Steg champignonerne i smør på en pande i 2-3 minutter, til de er gyldne. Tilsæt hvidløg og spinat, vend rundt, og krydr med salt og peber.
Del fetaen i små stykker. Fordel champignon, spinat og feta i tarteletterne, og fordel derefter æggemassen over.
Bag tærterne i ovnen i 10-12 minutter, til æggemassen har sat sig.
Servér evt. mini-tærterne med en skål grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk