Mini-pizzaer med kartoffel og oliven
19. juni 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Med en færdig pizzadej er der hurtigt mad på bordet, og skulle du får lidt tilovers, er de perfekte i madpakken.
Bemærk
Vege
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skub kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, f.eks. på et mandolinjern. Skyl og slyng spinaten. Pluk oreganoen groft.
Rul dejen ud, og udstik den i cirkler på ca. 8 cm i diameter - brug et glas eller en udstikker. Træk let i dejstykkerne, så de bliver ovale.
Læg dejstykkerne på en bageplade med bagepapir, og smør dem med et tyndt lag flødeost. Fordel kartoffelskiver og spinat ovenpå, og drys med oregano, revet ost og lidt grofthakkede oliven.
Bag mini-pizzaerne i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Servér mini-pizzaerne med skyllet rucola, frisk oregano, ekstra oliven og evt. en skål blandet salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk