Mini-pizzaer med kartoffel og oliven

19. juni 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Med en færdig pizzadej er der hurtigt mad på bordet, og skulle du får lidt tilovers, er de perfekte i madpakken.

Bemærk
Vege

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skub kartoflerne, og skær dem i papirtynde skiver, f.eks. på et mandolinjern. Skyl og slyng spinaten. Pluk oreganoen groft.
Rul dejen ud, og udstik den i cirkler på ca. 8 cm i diameter - brug et glas eller en udstikker. Træk let i dejstykkerne, så de bliver ovale.
Læg dejstykkerne på en bageplade med bagepapir, og smør dem med et tyndt lag flødeost. Fordel kartoffelskiver og spinat ovenpå, og drys med oregano, revet ost og lidt grofthakkede oliven.
Bag mini-pizzaerne i ovnen i 10-12 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Servér mini-pizzaerne med skyllet rucola, frisk oregano, ekstra oliven og evt. en skål blandet salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar