Mini-pizza med serranoskinke
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Bag de små pizzaer med tomat og serranoskinke i god tid, og varm dem godt igennem i ovnen lige før servering.
Bemærk
Hævetid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Smuldr gær i en skål med sukker og salt, og rør det ud i lunkent vand. Tilsæt olie og begge slags mel. Ælt dejen, og sæt den til hævning i ½ time.
Tænd oven på 210°. Ælt dejen igennem, og form den til 12 små boller.
Rul hver bolle let med en kagerulle, så de er ½ cm tykke.
Skær skinke og ost i mindre stykker. Smør tomatsauce på brødene, og læg skinke og ost ovenpå.
Drys hver mini-pizza med salt, peber og 1-2 basilikumblade. Bag dem i ovnen i 12-15 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk