Mini-pizza med serranoskinke

Bag de små pizzaer med tomat og serranoskinke i god tid, og varm dem godt igennem i ovnen lige før servering.

Bemærk
Hævetid: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Smuldr gær i en skål med sukker og salt, og rør det ud i lunkent vand. Tilsæt olie og begge slags mel. Ælt dejen, og sæt den til hævning i ½ time.
Tænd oven på 210°. Ælt dejen igennem, og form den til 12 små boller.
Rul hver bolle let med en kagerulle, så de er ½ cm tykke.
Skær skinke og ost i mindre stykker. Smør tomatsauce på brødene, og læg skinke og ost ovenpå.
Drys hver mini-pizza med salt, peber og 1-2 basilikumblade. Bag dem i ovnen i 12-15 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar