Mini-muffins med mælkechokoladecreme
30. december 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Småt er godt! Også når det kommer til saftige chokolademuffins med chokoladecreme på toppen. Man kan jo bare spise to. Eller tre.
Bemærk
Frysetid, mælkechokoladecreme: 1 time.
Ingredienser
Udstyr
12 mini-muffinforme eller 1 form med 12 huller
1 sprøjtepose med stjernetylle
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200°. Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør cremefraiche og smør i. Rør mel og bagepulver i, til du har en ensartet dej.
Hak den hvide chokolade, og vend den i dejen.
Fordel dejen i smurte forme, og bag kagerne midt i ovnen i 8-10 minutter.
Hak chokoladen fint. Kog fløden op, og hæld den over chokoladen i en stor skål. Rør godt, så al chokoladen smelter. Stil skålen med chokoladeblandingen i fryseren i 1 time, så den sætter sig.
Pisk chokoladeblandingen op til en creme, og fyld den på sprøjteposen.
Dekorér hver kage med en lille top chokoladecreme, og servér kagerne med en kop kaffe eller te til.
Tip!
Lad mælkechokoladecremen sætte sig en times tid i fryseren, inden du pisker den op og fylder den i en sprøjtepose.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på lækre chokolademuffins
Powered by Froala Editor