Mini-madeleinekager med hvid chokolade og rabarberkompot

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Alt bliver sødere i miniformat. De små yndigheder har en skøn sprød kant og en fantastisk blød krumme. Spis dem med en stor skefuld rabarberkompot.

Ingredienser

Udstyr

en madeleineform med plads til 30 kager

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Varm smør og honning op i en lille gryde, til smørret er smeltet.
Pisk æg og sukker sammen i en skål, og rør smørblandingen i. Bland mel, vaniljepulver og bagepulver, og rør det i dejen.
Hak chokoladen helt fint, og vend den i dejen sammen med mælk.
Fordel dejen i en smurt madeleineform, og bag kagerne i ovnen i 6 minutter.
Rens rabarberne, og skær dem i tynde skiver. Læg dem i en gryde sammen med vand og sukker, og kog dem i 5 minutter.
Mos rabarberstykkerne med en gaffel, og servér kompotten til de lune kager.

Tip!

Du kan også bage kagerne i små papirmuffinforme. Hold øje med dem i ovnen – de er færdigbagte, før du ved af det.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar