Mini-hotdogs med steak

Brug bare fingrene, når I spiser disse må lækre hotdogs med steak, hummus og syltede perleløg. Det er hyggemad, når det er allerbedst!

Ingredienser

Sådan gør du

Pil perleløg, og skær dem i halve. Bring eddike, honning, vand og laurbærblade i kog i en gryde.
Læg løgene i, sluk for varmen, og lad dem trække ca. 30 minutter i lagen.
Skyl og afdryp kikærter. Pil hvidløg. Pres saften af limefrugten. Blend kikærter med hvidløg, olie, spidskommen, chilipulver og tahin. Smag til med limesaft, salt og peber.
Steg bøfferne i lidt olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side. De må gerne være røde indeni.
Krydr med salt og peber. Lad dem trække i 5 minutter, og skær dem i tynde skiver.
Lun pølsebrødene, og flæk dem.
Anret kødet i brødene, og top med hummus, syltede løg, harissa og frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
12. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar