Mini-hotdogs med steak
12. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Brug bare fingrene, når I spiser disse må lækre hotdogs med steak, hummus og syltede perleløg. Det er hyggemad, når det er allerbedst!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil perleløg, og skær dem i halve. Bring eddike, honning, vand og laurbærblade i kog i en gryde.
Læg løgene i, sluk for varmen, og lad dem trække ca. 30 minutter i lagen.
Skyl og afdryp kikærter. Pil hvidløg. Pres saften af limefrugten. Blend kikærter med hvidløg, olie, spidskommen, chilipulver og tahin. Smag til med limesaft, salt og peber.
Steg bøfferne i lidt olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side. De må gerne være røde indeni.
Krydr med salt og peber. Lad dem trække i 5 minutter, og skær dem i tynde skiver.
Lun pølsebrødene, og flæk dem.
Anret kødet i brødene, og top med hummus, syltede løg, harissa og frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk