Mini-cupcakes med champagne
6. april 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Kage og champagne, kan det virkelig kombineres? Det kan det i hvert fald! Disse søde små cupcakes indeholder champagne i både dejen og frostingen, og det kan man bestemt smage. Stik en stjernekaster i en af dem, og servér dem til en ekstra festlig lejlighed.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt i en skål med en elpisker.
Smelt smørret i en gryde, og vend smør og mælk i dejen.
Sigt mel, bagepulver og salt i dejen. Vend dejen sammen med en dejskraber.
Tilsæt champagnen, og vend dejen sammen.
Hæld dejen i små muffinforme. Fyld formene ca. ½ op.
Bag kagerne i ovnen i 13-15 minutter. Lad muffinsene køle af på en bagerist.
Pisk smørret med en elpisker i en skål, indtil det er helt blødt og lyst.
Tilsæt skiftevis flormelis og champagne i et langsomt tempo. Pisk frostingen jævn, hver gang du har tilsat flormelis og champagne, indtil frostingen er luftig.
Bland pastafarve i frostingen, og fyld den på en sprøjtepose med en stjernetyl. Dekorér muffinsene, og drys dem med krymmel.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk