Minestronesuppe med mozzarellabrød

1. april 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

Dejlig suppe med masser af smag og kraft fra grøntsager og kylling. Lav et lækkert ostebrød til som skønt supplement til minestronen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær skrå snit i brødet med en kniv, og skær mozzarellaen i skiver. Fordel osten i snittene i brødet, og bag brødet på en rist i ovnen i ca. 12 minutter.
Bring hønsebouillon i kog i en stor gryde. Skræl kartofler og gulerødder. Rens og snit porre og bladselleri. Skyl squash og tomater, og skær dem i tern.
Kog kylling, pasta, kartofler og gulerod i bouillonen i 8 minutter. Tilsæt porre, bladselleri, squash, tomat og bønner, og kog yderligere 3 minutter. Smag suppen til med salt og peber.
Tag kyllingen op af suppen, pluk kødet i mindre stykker med 2 gafler, og læg det tilbage i suppen i gryden sammen med bønnerne. Varm godt igennem.
Servér suppen rygende varm med lidt pesto på toppen og med mozzarellabrød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar