Minestronesuppe med kylling og pancetta
26. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Den italienske minestronesuppe er her peppet op med kylling og pancetta, der gør suppen fyldig og smagfuld. Brug evt. fuldkornsspaghetti, hvis du gerne vil have lidt flere fibre indenbords.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak hvidløg og løg. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver.
Skær pancetta i tern, og steg dem i olie på en dyb pande eller i en gryde.
Tilsæt hvidløg, løg og halvdelen af gulerodsskiverne (gem resten til senere),og lad det stege lidt med.
Hæld vin på, og lad det koge i 2 minutter. Tilsæt bouillon, tomatpuré og kylling, og bring det i kog.
Skyl squash og fennikel, skær dem i tynde skiver, og læg dem i suppen.
Knæk spaghettien, og lad den koge med i suppen i ca. 15 minutter sammen med resten af gulerødderne.
Krydr med chiliflager, salt og peber. Servér suppen med brød og et drys rosmarin.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk