Minestronesuppe med kylling og pancetta

26. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Den italienske minestronesuppe er her peppet op med kylling og pancetta, der gør suppen fyldig og smagfuld. Brug evt. fuldkornsspaghetti, hvis du gerne vil have lidt flere fibre indenbords.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Pil og hak hvidløg og løg. Skræl gulerødder, og skær dem i skiver.
Skær pancetta i tern, og steg dem i olie på en dyb pande eller i en gryde.
Tilsæt hvidløg, løg og halvdelen af gulerodsskiverne (gem resten til senere),og lad det stege lidt med.
Hæld vin på, og lad det koge i 2 minutter. Tilsæt bouillon, tomatpuré og kylling, og bring det i kog.
Skyl squash og fennikel, skær dem i tynde skiver, og læg dem i suppen.
Knæk spaghettien, og lad den koge med i suppen i ca. 15 minutter sammen med resten af gulerødderne.
Krydr med chiliflager, salt og peber. Servér suppen med brød og et drys rosmarin.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar