Minestronesuppe med kødboller
13. september 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne farverige minestronesuppe mætter godt og er sprængfyldt med friske grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg kødet i en skål, og rør det sammen med æg, friskrevet parmesan, presset hvidløg, basilikum, salt og peber. Sæt farsen på køl i 30 minutter.
Pil rødløg, og skær dem i både. Rens porren, og skær den i tynde skiver. Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skrub kartoflerne, og skær dem i grove skiver.
Steg alle grøntsagerne i olie i en stor gryde i ca. 5 minutter. Hæld bouillon over, og lad suppen koge i 15 minutter, til grøntsagerne er møre.
Form farsen til kødboller, og læg dem forsigtigt i suppen. Lad dem simre i 5 minutter, til de er gennemstegte og flyder op til overfladen.
Skyl spinat, og bælg ærterne. Dræn butterbeans, og skyl dem i en sigte. Vend spinat, ærter og bønnerne i suppen, så spinaten falder sammen.
Smag suppen til med citronsaft, salt og peber, og servér den med parmesan og frisk basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk