Minestronesuppe med kartofler

18. oktober 2022 af .

Foto: Peter Kam

Minestrone er en skøn og mættende suppe, der er lækker på alle tider af året.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i små tern. Rens bladselleri, og skær dem i tern.
Opvarm en gryde med 1 spsk. olie, og steg bacon i nogle minutter, til de er gyldne og sprøde. Tag dem op, og afdryp på fedtsugende papir.
Hæld den sidste 1 spsk. olie i gryden, og steg løg, hvidløg, gulerødder, kartofler, bladselleri og timian i ca. 2 minutter. Krydr med rosmarin og paprika, og steg videre i ca. ½ minut.
Tilsæt tomatpuré, hakkede tomater, bouillon og suppehorn, og bring suppen i kog. Skru ned til middel varme, og lad suppen småkoge i 15 minutter, til pastaen er mør.
Smag suppen til med sukker, salt og peber, og vend til sidst den stegte bacon i suppen. Anret suppen i dybe tallerkener, og top med friskrevet parmesan og hakket persille. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar