Minestrone med pancetta og pasta

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Den italienske suppeklassiker får godt fyld af masser af grønt og skøn pancetta.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak pancetta, hvidløg, løg, persille og bladselleri, og steg det let i olie i en stor gryde.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skyl aubergine og squash, og skær dem i små tern. Kom grøntsagerne i gryden sammen med flåede tomater og bouillon.
Krydr med salt og peber, bring det hele i kog ved stærk varme, skru ned, og lad suppen småkoge i 30 minutter.
Skyl og nip bønnerne, og skær dem i halve. Kom dem i suppen sammen med båndpasta og salvieblade, og kog videre i 5 minutter. Rør i suppen af og til, mens den koger.
Servér suppen rygende varm med friskrevet parmesan og brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar