Minestrone med pancetta og pasta
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Den italienske suppeklassiker får godt fyld af masser af grønt og skøn pancetta.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak pancetta, hvidløg, løg, persille og bladselleri, og steg det let i olie i en stor gryde.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skyl aubergine og squash, og skær dem i små tern. Kom grøntsagerne i gryden sammen med flåede tomater og bouillon.
Krydr med salt og peber, bring det hele i kog ved stærk varme, skru ned, og lad suppen småkoge i 30 minutter.
Skyl og nip bønnerne, og skær dem i halve. Kom dem i suppen sammen med båndpasta og salvieblade, og kog videre i 5 minutter. Rør i suppen af og til, mens den koger.
Servér suppen rygende varm med friskrevet parmesan og brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk