Minestrone med palmekål og parmesan

25. marts 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Minestrone er den fedeste måde at bruge resterne fra grøntsagsskuffen på. Vær blot opmærksom på tilberedningstiden, så grøntsagerne bliver møre, men ikke får for længe.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak løget fint. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver. Skyl bladselleristilkene, og skær dem i tynde skiver.
Steg løg, hvidløg og bladselleri møre i olie i en stor gryde i 2-3 minutter, uden at de tager farve.
Skyl palmekålen, snit den groveste ende af, og kassér den. Hak kålen groft. Skyl porren, og skær den i skiver. Hæld palmekål og porre i gryden, og steg i et par minutter. Tilsæt om nødvendigt mere olie.
Hæld bouillon og hakkede tomater i gryden, og lad suppen simre i 8-10 minutter. Hæld pasta i gryden, og kog suppen, til pastaen er al dente. Smag til med salt og peber.
Afdryp bønnerne, og skyl dem. Hæld bønnerne i suppen, og varm dem igennem. Smag til igen.
Anret suppen i store, dybe tallerkener. Top med friskrevet parmesan, et dryp olivenolie og lidt frisk oregano. Servér straks med en skive brød.

Tip!

Husk altid at skylle porrer super grundigt. Gerne også når de er skåret i skiver, så du er sikker på, at der ikke sidder sand i dem.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar