Minestrone med kylling, pak choy og pesto
21. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Servér en fyldig suppe med masser af smag på en kold og blæsende efterårsdag. Den lækre, hjemmelavede minestrone er både mættende og virkelig velsmagende.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Afdryp, og sæt til side.
Pil hvidløg og løg, skær begge dele i tynde både, og lad dem stege sammen med bacontern i lidt olie. Tilsæt tomatpuré, og steg i 1 minut. Skyl tomaterne, og skær dem i mindre stykker. Tilsæt dem sammen med bouillon.
Skær kyllingekødet i strimler, og kom dem i gryden. Bring det hele i kog ved stærk varme; skru ned, og lad suppen simre i 20 minutter.
Skyl og nip bønnerne, og lad dem koge med i et par minutter. Tilsæt den kogte spaghetti. Skyl pak-choybladene, og snit dem på langs. Vend dem i suppen lige før servering.
Smag til med salt og peber, og servér suppen med pesto og evt. brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk