Minestrone med kartofler, squash og bacon
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Minestrone er en fyldig, italiensk suppe, som er nem og hurtig at lave – og en god måde at få brugt de sidste grøntsager i grøntsagsskuffen på.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løget. Skræl kartofler og gulerødder. Skær løg, kartofler, gulerødder og squash i små, ensartede tern.
Steg baconternene sprøde i en stor gryde uden fedtstof. Tag dem op, og læg dem til afdrypning på køkkenrulle lagt på en tallerken. Lad gryden være varm.
Steg alle grøntsagerne i baconfedtet et par minutter ved middel varme. Hæld bouillonen over grøntsagerne, tilsæt tomater fra dåse, og lad suppen koge i 10 minutter.
Bland edamamebønnerne i suppen sammen med de stegte bacontern. Varm suppen igennem i 2-3 minutter, og smag til med rørsukker, salt og peber.
Servér suppen rygende varm med friskhøvlet parmesan og lunt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk