Minestrone med kartofler, squash og bacon

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Minestrone er en fyldig, italiensk suppe, som er nem og hurtig at lave – og en god måde at få brugt de sidste grøntsager i grøntsagsskuffen på.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løget. Skræl kartofler og gulerødder. Skær løg, kartofler, gulerødder og squash i små, ensartede tern.
Steg baconternene sprøde i en stor gryde uden fedtstof. Tag dem op, og læg dem til afdrypning på køkkenrulle lagt på en tallerken. Lad gryden være varm.
Steg alle grøntsagerne i baconfedtet et par minutter ved middel varme. Hæld bouillonen over grøntsagerne, tilsæt tomater fra dåse, og lad suppen koge i 10 minutter.
Bland edamamebønnerne i suppen sammen med de stegte bacontern. Varm suppen igennem i 2-3 minutter, og smag til med rørsukker, salt og peber.
Servér suppen rygende varm med friskhøvlet parmesan og lunt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar