Minestrone med italiensk bacon
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Minestrone smager skønt på en kold dag, og denne er fyldt med mættende sager som pancetta og hvide bønner.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak pancetta, hvidløg, løg og bladselleri, og steg det let i lidt olie i en stor gryde.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Rens fennikel, squash og tomater, og skær det hele i tern. Kom gulerødder, fennikel, squash og tomater i gryden sammen med grøntsagsbouillon, og bring i kog ved stærk varme. Krydr med salt og peber, skru ned, og lad suppen simre under låg i 40 minutter.
Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand efter pakkens anvisning.
Afdryp de hvide bønner, og vend dem i suppen sammen med den kogte pasta. Varm igennem i ca. 5 minutter, rør af og til.
Tag suppen fra varmen, og rør grofthakkede salvieblade i. Smag til, og server med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk