Minestrone med grøntsager og ovnstegte kødboller

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Lækker og farverig minestronesuppe fyldt med gode grøntsager og mættende kødboller.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rør kødet med salt, æg, mel og oregano. Form farsen til små kødboller på størrelse med kirsebær. Smør en bradepande med olie.
Læg kødbollerne i bradepanden, og ryst den, så kødbollerne bliver smurt ind i olien. Steg kødbollerne i ovnen i 15 minutter.
Rens gulerødder, bladselleri, forårsløg, squash og bønner. Skær det hele i meget små stykker. Bring grøntsagsbouillon i kog i en gryde, og tilsæt grøntsagerne.
Rør olivenolie i suppen, læg låg på, og lad suppen simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Bræk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Kom asparges og ærter i suppen, og lad det koge med i 3-4 minutter.
Servér suppen rygende varm med de ovnstegte kødboller.

Tip!

Suppen holder sig varm i timevis, hvis du hælder den på en termokande og tager den med i tasken.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar