Minestrone med grøntsager og ovnstegte kødboller
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Lækker og farverig minestronesuppe fyldt med gode grøntsager og mættende kødboller.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rør kødet med salt, æg, mel og oregano. Form farsen til små kødboller på størrelse med kirsebær. Smør en bradepande med olie.
Læg kødbollerne i bradepanden, og ryst den, så kødbollerne bliver smurt ind i olien. Steg kødbollerne i ovnen i 15 minutter.
Rens gulerødder, bladselleri, forårsløg, squash og bønner. Skær det hele i meget små stykker. Bring grøntsagsbouillon i kog i en gryde, og tilsæt grøntsagerne.
Rør olivenolie i suppen, læg låg på, og lad suppen simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
Bræk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær dem i mindre stykker. Kom asparges og ærter i suppen, og lad det koge med i 3-4 minutter.
Servér suppen rygende varm med de ovnstegte kødboller.
Tip!
Suppen holder sig varm i timevis, hvis du hælder den på en termokande og tager den med i tasken.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk