Minestrone med grøntsager og kødboller

Gør den klassiske minestronesuppe endnu bedre med smagfulde kødboller og friske grøntsager.

Minestrone med grøntsager og kødboller
0-30 min.

(1)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck

Ingredienser

personer
porrer
2
bladselleri
3 stilke
gulerødder
4
god grøntsagsbouillon
1½ liter
pasta (fx macaroni)
100 g
frisk babyspinat
100 g

Kødboller

hakket svine- og kalvekød
500 g
salt
1 tsk.
peber
æg
1
rasp
3 spsk.
tørret oregano
1 spsk.
friskrevet parmesan
2 spsk.
hvidløg
1 fed

Til servering

brøndkarse
1 bundter
rød skovsyre
50 g

Sådan gør du

Kødboller

Rør kødet med salt, peber, æg, rasp, oregano, parmesan og presset hvidløg. Lad farsen hvile på køl i 10 minutter.
Form farsen til små kødboller.
Rens porrerne, og hak dem fint. Rens bladselleri, skræl gulerødder, og skær begge dele i meget små tern.
Bring bouillon i kog i en gryde, og læg grøntsager og kødboller i den kogende gryde. Skru ned for varmen, og tilsæt pasta. Lad suppen simre i 12-15 minutter.
Skyl spinaten, og vend den i suppen lige før servering. Pynt suppen med brøndkarse og evt. skovsyre.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'