Minestrone med grøntsager og kødboller
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Gør den klassiske minestronesuppe endnu bedre med smagfulde kødboller og friske grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet med salt, peber, æg, rasp, oregano, parmesan og presset hvidløg. Lad farsen hvile på køl i 10 minutter.
Form farsen til små kødboller.
Rens porrerne, og hak dem fint. Rens bladselleri, skræl gulerødder, og skær begge dele i meget små tern.
Bring bouillon i kog i en gryde, og læg grøntsager og kødboller i den kogende gryde. Skru ned for varmen, og tilsæt pasta. Lad suppen simre i 12-15 minutter.
Skyl spinaten, og vend den i suppen lige før servering. Pynt suppen med brøndkarse og evt. skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk