Minestrone med grøntsager og kødboller
Gør den klassiske minestronesuppe endnu bedre med smagfulde kødboller og friske grøntsager.

0-30 min.
(1)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
- porrer
- 2
- bladselleri
- 3 stilke
- gulerødder
- 4
- god grøntsagsbouillon
- 1½ liter
- pasta (fx macaroni)
- 100 g
- frisk babyspinat
- 100 g
Kødboller
- hakket svine- og kalvekød
- 500 g
- salt
- 1 tsk.
- peber
- æg
- 1
- rasp
- 3 spsk.
- tørret oregano
- 1 spsk.
- friskrevet parmesan
- 2 spsk.
- hvidløg
- 1 fed
Til servering
- brøndkarse
- 1 bundter
- rød skovsyre
- 50 g
Sådan gør du
Kødboller
Rør kødet med salt, peber, æg, rasp, oregano, parmesan og presset hvidløg. Lad farsen hvile på køl i 10 minutter.
Form farsen til små kødboller.
Rens porrerne, og hak dem fint. Rens bladselleri, skræl gulerødder, og skær begge dele i meget små tern.
Bring bouillon i kog i en gryde, og læg grøntsager og kødboller i den kogende gryde. Skru ned for varmen, og tilsæt pasta. Lad suppen simre i 12-15 minutter.
Skyl spinaten, og vend den i suppen lige før servering. Pynt suppen med brøndkarse og evt. skovsyre.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner