Minestrone med gratineret pestobrød
27. februar 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Giv den italienske klassiker en nordisk smag ved at fylde den med grove grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente efter pakkens anvisning.
Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern. Rens og snit porrerne.
Bring bouillon i kog i en gryde med persille og laurbærblad. Lad kartoflerne koge i bouillonen i 10 minutter. Skyl aspargesbroccoli, og lad det simre med i gryden sammen med porre i yderligere 5 minutter.
Tænd ovnen på 200°. Lav nogle dybe snit i brødet, smør dem med pesto, og drys med ost. Gratinér brødet i ovnen i ca. 10 minutter.
Kassér persille og laurbærblad. Skyl grønkål, og lad det koge med i suppen et par minutter. Smag til med salt og peber. Tilsæt pasta, og kog suppen op.
Servér den varme suppe i skåle med lidt pesto og det gratinerede brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk